Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич покине свій пост.
Як повідомляє glavred.info з посиланням на джерело всередині клубу, контракт з Хацкевичем не будуть продовжувати, а 31 травня буде оголошено ім'я нового наставника.
За інформацією джерела, "Динамо" може очолити іспанський фахівець Рауль Ріанчо, який вже працював у "Динамо", будучи помічником Сергія Реброва.
Останнім місцем роботи Ріанчо був московський "Спартак".
"Футболісти Динамо поділилися на групи гравців. Деякі гравці підтримують Хацкевича, а деякі, навпаки, хочуть, щоб його звільнили.
Призначення Рауля Ріанчо - це порятунок для клубу в даній ситуації. Він добре знайомий з багатьма гравцями Динамо і знає всі методи роботи. Думаю, він і очолить клуб", - повідомив інсайдер.

Як писав Знай.ua, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич залишиться в команді, якщо доведе, що зможе виконати поставлені завдання на наступний сезон.

Олександр Хацкевич

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

"Я сьогодні не кажу, залишиться Хацкевич чи піде. Мені потрібно з ним провести переговори і зрозуміти, як він бачить виконання турнірних завдань на наступний сезон. Завдання - це попадання в Лігу чемпіонів і повернення золотих медалей УПЛ і Кубка України в Київ. Тому, якщо він мене переконає, що це можливо буде зробити в наступному сезоні, то можливо я розгляну той варіант, щоб він продовжував працювати далі", – передає слова Суркіса iSport.ua.

Контракт Хацкевича з київським клубом діє до початку червня.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

ФК Динамо

Нагадаємо, Хацкевич може залишитися в клубі в наступному сезоні, як пише sportarena.com.

За інформацією видання, Хацкевич залишиться, якщо спортивний директор клубу Олексій Михайличенко не погодитися очолити "Динамо".
Крім того, керівництво клубу розглядає варіант із запрошенням іншого іноземного фахівця.

Як раніше повідомляв Знай.ua, красунчики з Динамо показали нову форму.