Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводить обшуки в будівлі Української асоціації футболу (колишня Федерація футболу України).
Як пишуть Українські Новини, про це повідомив начальник прес-служби УАФ Ярема Городчук.
"Так, з ранку проводяться слідчі дії", - підтвердив він.
Інших деталей поки не повідомляється.
Обшук санкціоновано постановою суду і проводиться в рамках розслідування можливих зловживань при оплаті за рахунок держбюджету робіт і послуг з будівництва футбольних полів зі штучним покриттям.
На початку 2019 року повідомлялося, що НАБУ почало розслідування за фактом можливого незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації президентом АФУ Андрієм Павелком.
Також повідомлялося, що в НАБУ проти Павелко було відкрито провадження за статтями КК України: "Зловживання владою або службовим становищем", "Декларування недостовірної інформації" та "Незаконне збагачення".

Як писав Знай.ua, Федерації футболу України оголосила про перейменування організації. Таке рішення було прийнято в рамках ребрендингу.

Як повідомляється на офіційному сайті, тепер ФФУ буде називатися Українська асоціація футболу.
Наголошується, що в латинському найменуванні УАФ буде написана як UAF. Перші дві букви - позначення України, а F - футбол.
Президент УАФ Андрій Павелко вважає, що це спростить позиціонування і підвищить впізнаваність бренду українського футболу у світі.
Президент УАФ Андрій Павелко
Як раніше повідомляв Знай.ua, донецький "Шахтар" виграв Кубок України сезону 2018/19.