Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився подробицями відносин з журналісткою Владою Седан (Щегловой), яку поцілував в прямому ефірі відразу після п'ятничного матчу збірних України та Сербії. Відомо, що гра завершилася перемогою нашої збірної з рахунком 5:0.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Протягом цих двох днів хлопці з абсолютно різних країн надсилають мені фото, відео. Користуючись нагодою, я хотів би сказати, що у мене дійсно стосунки з Владою. А те, що поцілував її в прямому ефірі, це тому, що не бачив її два тижні і не втримався. В "Манчестер Сіті" Ляпорт відразу скинув це відео в групу. Але деякі хлопці і так знали", - розповів Зінченко.

"Дівчина, яка робить вибір все життя провести з футболістом, повинна розуміти, що це – як дружина військового. Сьогодні ти у Львові, завтра, умовно кажучи, в Чехії. Готова я вибрати собі таку долю? Я думаю, всьому свій час", – наголосила Влада Седан.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нагадаємо, що нападник "Шахтаря" Густаво Бланко-Лещук займається процесом отримання українського громадянства.

Як повідомляв портал Знай.uа, пікантна витівка Зінченка після розгрому сербів наробила шуму в мережі.

Також портал Знай.uа писав, чому колишній головний тренер збірної України Олег Блохін добирався до Олімпійського стадіону в Баку на інвалідному візку.