Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі знову різко висловився про легендарного українського боксера Володимира Кличка. Він розповів деякі подробиці про їх бій.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кличко був великим чемпіоном і побудував відмінну кар'єру, але я абсолютно не поважаю його, як особистість. Ця людина є шахраєм, заздрісником, а також він постійно на щось ображений", - стверджує Ф'юрі.

Британець розповідає, що перед боєм з Володимиром Кличком його вважали аутсайдером. І він стверджує, що для українця перемога була вкрай важлива. Настільки, що він був готовий на все, навіть на шахрайство.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Наприклад, під час нашого зважування було щось незрозуміле з вагами. Вони показали дуже маленькі цифри, тому я зміг зважитися тільки з другого разу. Він намагався грати зі мною в психологічні ігри", - зізнається він.

Крім того, Ф'юрі стверджує, що Кличко носив взуття зі спеціальною устілкою, яка робила його таким же високим, як і британець.

"Я йому тоді сказав: "Зніми своє взуття, а то в неї ти, як на підборах", - розповідає Ф'юрі.

Британець вважає, що під час бою з ним Кличко вперше за довгий час боксував з тим, хто дбав більше не про те, скільки зможе заробити, а про те, щоб відібрати у нього пояс.

"Я дуже хотів перемогти. Якщо він виконав таке зі мною, як багато інших бійців постраждали від трюків Кличка протягом його кар'єри? І як багато людей потребували грошей і нічого не говорили про це?", - зазначає Ф'юрі.

Нагадаємо, Ф'юрі необережно зачепили за хворе, і тут понеслося.

Як повідомляв Знай. ua, Ф'юрі підтвердив рематч з Уайлдером.

Також Знай. ua писав, що Ф'юрі змусив журналістку зробити це прямо на сцені.