Нова виїзна форма римської "Роми" від фірми Nike (переважає білий колір з яскраво жовтою і червоною блискавками) стала справжнім хітом. Новинка вже надійшла в продаж - в офіційному магазині Nike в Гонконзі.

Нова форма викликала фурор

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Між іншим, у новому сезоні тренувати "вовків" буде екс-тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Поява футбольного клубу "Рома" дуже банально. Багато команд в Італії з'являлися шляхом злиття вже наявних, "Рома" - не виняток. Підстава «Волков» відбулося 7 червня 1927 роки (однолітка "Динамо", до речі кажучи) шляхом злиття трьох клубів: "Альба", "Фортітудо" і "Роман". Метою новоспеченого клубу було створення конкуренції іншому римському клубу, "Лаціо". Як покаже історія, "джаллоросси" успішно впоралися і продовжують справлятися з цим завданням.

"Рому" навряд чи можна назвати грандом - всього лише три чемпіонства в Серії А і один незначний євротрофей за 86 років існування. Зате "Ла Маджік" по чемпіонському показником на даний момент обганяє своїх "біло-небесних" конкурентів. Чим не привід для радості ?! Більш того, "Рома" - перша римська команда, який привіз до столиці скудетто. Сталося це в 1942 році.

Наступного скудетто римська тіфозерія (цікаво, що в списку найтитулованіших команд Італії "Рома" займає восьму сходинку, але цей факт не заважає їй бути п'ятою за популярністю в країні!) Не вимагає, а з завмиранням серця чекає. Адже перемога в чемпіонаті найближчим часом буде розцінюватися саме як сенсація...

Нагадаймо, Реал звернувся до Тотті з привабливою пропозицією

Раніше Знай.uа повідомляв, що фанат проміняв свободу на зустріч з Тотті.

Також Знай.uа писав, що Мілан отримав гучного ляпаса

https://www.youtube.com/watch?v=rNAIpg3b62o&t=10s