Колишня перша ракетка світу Серена Вільямс розповіла про наслідки фіналу US Open-2018, в якому вона програла Наомі Осаці і була оштрафована, передає Harper’s Bazaar.

«У результаті суперниця просто зіграла краще за мене і виграла перший титул «Великого шолома». Я була за неї дуже рада. Ну а я відчувала себе побитою і приниженою спортом, який я люблю, якому присвятила все своє життя. Який моя родина змінила не тим, що нас прийняли, а тим, що ми не припиняли перемагати.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після турніру я повернулася додому у Флориду. Кожен вечір, коли я намагалася заснути, запускалася нескінченна низка не прийнятих питань. Як можна віднімати у мене гейм у фіналі «Великого шолома»? Як на такому етапі можна взагалі у когось забирати гейм?

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Я кручуся, стомлена недосипом, а думки все нікуди не йдуть. Чому я не можу висловлювати емоції, як всі інші? Будь я чоловіком, була б я в такій ситуації? Чому я інша? Тому що я жінка? Я зупиняю себе, щоб не заводитися. Кажу собі: «Ти і так стільки пережила, стільки перенесла. Час все залікує, скоро це буде черговим спогадом, який зробив мене сильною жінкою, спортсменкою і матір'ю».

Але цього разу все було інакше. Я була глибоко поранена. Намагалася порівнювати це з іншими проблемами у моєму житті та кар'єрі і чомусь не могла позбутися відчуття, що ця ситуація була більше за мене. Ця ситуація зіпсувала приголомшливий і історичний момент. Не тільки у мене відняли гейм, але і іншу тенісистку позбавили визначального моменту тріумфу», – заявила Серена.

Нагадаємо, що Серена Вільямс з'явилася на вулиці в інвалідному кріслі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Еліна Світоліна програла у стартовому матчі турніру серії WTA в Істбурні, Великобританія.

Також портал Знай.uа писав, що Даяна Ястремська знялася з престижного трав'яного турніру серії WTA International в Ноттінгемі.