Український чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA / WBO Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) проведе новий бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО). Поєдинок відбудеться у суботу, 31 серпня.

Інформацію про це підтвердила промоутерська компанія Matchroom Boxing, що займається організацій поєдинку. Офіційне повідомлення про бій Ломаченка й Кемпбелла з'явилося у суботу, 20 липня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Бій відбудеться на арені O2 в Лондоні. Трансляції заплановані на Sky Sports в Британії й ESPN+ у США. На кону зустрічі будуть стояти пояса WBA, WBO і The Ring, які належать українцеві, а також вакантний титул WBC.

Квитки на цей вечір боксу будуть коштувати від 40 до 600 фунтів і надійдуть у продаж 22 липня. Зазначимо, що 31-річний українець Василь Ломаченко вважається явним фаворитом у цьому поєдинку. Букмекери вже опублікували котирування на битву.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Василь Ломаченко

"Це історичний бій, тому що моя мета об'єднати всі титули в легкій вазі. Не можу дочекатися зустрічі з Люком", - прокоментував Ломаченко свій майбутній поєдинок з британцем.

Очікується, що переможець бою Ломаченко-Кемпбелл в 2020 році в поєдинку за всі титули в легкій вазі зустрінеться з чемпіоном IBF Річардом Коммі або обов'язковим претендентом на цей пояс Теофімо Лопесом. Варто додати, що свій останній бою Ломаченко провів в ніч на 13 квітня, успішно захистивши свої пояси в бою проти британця Ентоні Кролли (34-7-3, 13 КО).

Нагадаємо, що американець Хейні готує брудну провокацію проти Ломаченка: "Сіяти хаос".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.

Також портал Знай.ua писав, що найкращий у всьому: Ломаченко похвалився чемпіонським уловом, фото.