Нападнику "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду не будуть пред'явлені звинувачення в згвалтуванні американської моделі Кетрін Майорги.
Як повідомляє BBC, звинувачення жінки визнано необґрунтованими. До такого висновку дійшла прокуратура Лас-Вегаса.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Як повідомила прокуратура округу Кларк штату Невада на своїй сторінці в Twitter, зібраних під час розслідування матеріалів недостатньо, щоб довести провину футболіста. Справу закрито.
"Після оцінки наявної на даний момент інформації, слідство прийшло до висновку, що звинувачення щодо Кріштіану Роналду не мають достатньої доказової бази. Таким чином, ніяких санкцій до футболіста застосовано не буде", - заявили в окружній прокуратурі.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду опинився в центрі секс-скандалу.

Американська модель Кетрін Майорга звинуватила футболіста у зґвалтуванні. За її словами, інцидент стався влітку 2009 року в Лас-Вегасі, де Роналду відпочивав з командою. З американською моделлю футболіст познайомився в нічному клубі готелю Palms Pаlace. Після вечірки пара усамітнилася в одному з номерів, де все, за словами Кетрін, і відбулося.

Кетрен Майорга


Вона нібито відразу хотіла подати заяву, але, за словами моделі, португалець заплатив їй 375 тисяч доларів за нерозголошення інформації.

Сам Роналду заперечує всі обвинувачення і вважає, що дівчина просто піариться на цій справі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кріштіану Роналду здобув ювілейний, 30-й трофей у кар'єрі, повідомляє ESPN.