Сноубордист Гліб Мостовенко, який став срібним призером на ЄЮОФ-2017, вирішив трохи пофілософствувати на своїй сторінці у Іnstagram.

Спортсмен опублікував світлину, на якій він стоїть на руках, піднявши в гору ноги на тлі чарівних засніжених гір. Спотсмен оголив торс, показавши українцям спортивну статуру і кубики на животі.

"Трішки філософії від срібного призера ЄЮОФ-2017 зі сноубордингу Гліба Мостовенко: "Стояти на руках на гірському схилі. Божевілля. Один неправильний рух, і ви можете впасти у провалля. Те саме в житті. Ніяких неправильних рухів, лише рухи, які допомагають вам стати кращими!", - сказано у дописі.

Сноубордист розмістив допис під хештегом #olympicsua.

Як відомо, на ЄЮОФ-2017 українці здобули три срібні медалі. Відзначилися біатлоністка Христина Дмитренко, сноубордист Гліб Мостовенко, фігуристка Анастасія Гожва.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще
Це був дійсно чудовий результат, зважаючи на те, що спортсмен готувався до цих стартів лише два роки, але ставить перед собою високі цілі і досягає їх разом зі своїм батьком, який є і його наставником.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

XIII зимовий ЄЮОФ тривав з 11 по 18 лютого 2017 року в Ерзурумі (Туреччина). У змаганнях беруть участь спортсмени з 34 країн Європи. 25 юних олімпійців України виступають у 7 з 9 видів спорту: біатлоні, гірськолижному спорті, лижних перегонах, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, шорт-треку.

Нагадаємо, "Впізнати не вдалося": в будинку всесвітньо відомого футболіста виявили страшну знахідку, дикі подробиці.

Як повідомляв Знай.uа капітан "Реала" не церемонився з легендами футболу після провального результату: "Ми про*рались".

Знай.uа писав, єврокубковий календар 2019/20: українські клуби дізналися імена суперників.