Відома українська біатлоністка Валентина Семеренко виборола золоту медаль літнього чемпіонату світу з біатлону, який проходив в білоруських Раубичах, передає Biathlon.com.ua.

33-річна сумчанка на 0.1 секунди випередила чеську спортсменку Люцію Хорватову, таким чином ставши кращою в суперспрінті.

У топ-30 також фінішували ще 5 наших співвітчизниць. Дарина Блашко завершила гонку 5-ю, Віта Семеренко - 8-ю, Ольга Абрамова - 18-ю, Юлія Журавок 22-ю і Анастасія Меркушина 26-ю.

Валентина Семеренко

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Дуже рада перемогти саме сьогодні, коли в Україні свято – День прапора. І коли буде грати в мою честь гімн країни – це неймовірні емоції і честь. Зараз ми поступово набираємо обертів, плавно підходячи до зими і враховували також ці змагання. Що стосується фінішу, то він дався дуже важко. Я розуміла, що практично одночасно виходить відразу кілька людей. Завдяки тренерам, уболівальникам і тим, хто підтримував – вдалося протриматися на першій позиції. Така ось дуель на лижах, звичайно, легше переноситься. Тут боїшся, щоб не було ніяких падінь". Валентина Семеренко

Валентина Семеренко

Нагадаємо, українська збірна тріумфально виступила на других Європейських іграх-2019, завоювавши 51 медаль.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019.

Також портал Знай.uа писав, українська самбістка Анастасія Сапсай завоювала золото Європейських ігор-2019 в Мінську.