Український форвард Андрій Ярмоленко, який колись грав за український футбольний клуб "Динамо", відзначився забитим голом за "Вест Хем" в матчі 4-го туру чемпіонату Англії з "Норвіч Сіті".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ярмоленко вперше показав себе справжнього у стартовому складі лондонської команди, і забив на 56-й хвилині, зробивши рахунок 2:0. Раніше, на 24-й хвилині м'яч у сітку гостей відправив Галер.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Ярмоленко, WHU

Відтак, "Вест Хем" впевнено виграє до середини другого тайму. Нагадаємо, Андрій Ярмоленко в поточному сезоні зіграв за "Вест Хем" в трьох матчах і результативними діями не відрізнявся.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Карлос - єдина заміна, яку мають для Деклана Райса, і він дуже наполегливо працює над тим, щоб відновити свої показники, які він мав до своєї травми.

Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко, Getty Images

"Вони є двома важливими гравцями", - підтвердив менеджер.

І представив\ Санчеса і Ярмоленка як замінника другого тайму в суботньому розіграші 1-1 Прем'єр-ліги в Брайтоні та Хоув Альбіоні.

"Андрій Ярмоленко за 9 або 10 місяців не зіграв жодного матчу. Тому йому потрібен час, щоб закріпитися в основному складі. Він є важливим гравцем команди", - зазначає менеджер.

Нагадаємо, дружина Сергія Рибалки спокусила фанатів фото у купальнику на Мальдівах.

Як писав Знай.ua, Віктор Циганков відпочиває на Мальдівах зі своєю дівчиною.

Також портал Знай.ua повідомляв, що Мессі вперше зірвав маску: поряд з такою красунею меркне будь-яка легенда футболу.