Чергова зустріч першої ракетки України Еліни Світоліни з британкою Йохана Контою завершилася цілковитою перемогою українки. Таким чином, Еліна пройшла в півфінал US Open і встановила особистий і національний рекорд.

Світоліна взяла паузу в п'ятому геймі, але Конта відразу дала отвєточку, взявши подачу українки. Тоді Еліна розлютилася і вже набагато легше і впевненіше взяла наступний гейм у британки.

З другого сетболу вона оформила і партію. Друга пройшла з трьома брейками поспіль. Еліна погрожувала закінчити матч ще на подачі Йоханни і заробила два матчболи. Але все-таки дочекалася своєї і завершила гру з рахунком 6:4, 6:4.

"Я задоволена тим, як грала, як впоралася з тиском. Ми знайшли правильну тактику, і виконання було теж хороше", – сказала після матчу Еліна.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Еліна Світоліна зіграє з Сереною Вільямс у півфіналі US Open.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світоліна вперше в кар'єрі вийшла у півфінал відкритого чемпіонату США з призовим фондом $26 470 000.

Також портал Знай.uа писав, що Вільямс розгромила Шарапову на US Open.