У суботу, 14 вересня, в Києві на стадіоні "Піонер" пройшли міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі. В "Іграх нескорених" взяли участь військові, які отримали поранення в зоні АТО. На відкритті учасників змагання привітав особисто президент України Володимир Зеленський.

У фінальній частині відбору військові змагалися в таких видах спорту, як пауерліфтинг, легка атлетика, стрільба з лука, веслування на тренажері і плавання. Слід зазначити, що бійці могли брати участь відразу в декількох дисциплінах. Зібрані найкращі фото воїнів АТО і вболівальників на змаганнях.

Воїни АТО змагалися за можливість потрапити у 20-ку кращих і стати частиною збірної. Сила духу цих людей щиро захоплює. Не дивлячись на тяжкі перешкоди, які довелося пройти учасникам змагань, вони не здаються і продовжують боротьбу.

Підтримати воїнів АТО приїхали вболівальники з різних куточків країни. Атмосфера змагань була дуже теплою і, можна сказати, сімейної. Багато учасників приїхали на "Ігри нескорених" разом з сім'ями і друзями. Варто підкреслити, що змагання також виконують функцію реабілітації для військових, які отримали поранення на Донбасі.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що дві франківські боксерки вибороли "срібло" в Болгарії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених".

Також портал Знай.ua писав, що українець Гриненко встановив світовий рекорд на ЧС з паралімпійського плавання.