Манчестер Сіті познущався над Уотфордом, знищивши команду Кіке Санчеса Флореса, гепнувши у ворота бідолашних аж вісім м'ячів - з рахунком 8:0.

"МанСіті" розгромив "Шахтар"

В рамках 6-го туру АПЛ "Манчестер Сіті" приймав одного з аутсайдерів чемпіонату Уотфорд. Хосеп Гвардіола в звітному поєдинку вперше за тривалий час залишив Олександра Зінченка поза заявкою, довіривши місце в основі оговтатися від чергової травми Бенжамену Менді. Манчестер Сіті стартанули матч, відразу вказавши на місце супернику. Вже на першій хвилині забили епічний гол. Де Брюйне прострілив у воротарський майданчик, куди вбіг Д. Сілва, який переправив м'яч у ворота – 1:0.

Олександр Зінченко

Буквально за лічені хвилини Деулофеу зміг відновити паритет, пробив повз Эдерсона, але його удару не вистачило точності. А потім Сіті почав неймовірне знищення "шершнів".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Атакуючи, Марез заробив пенальті, який упевнено реалізував Агуеро – 2:0. Через п'ять хвилин Марез довів рахунок до розгромного, забив зі штрафного з допомогою рикошету ось Клеверлі – 3:0. Через кілька хвилин у черзі голеадорів виявився Б. Сілва, який переправив м'яч у ворота після скидки Отаменді після подачі кутового – 4:0. Через дві хвилин Отаменді замкнув простріл Агуеро у воротарський – 5:0

Нагадаємо, Гвардіола оцінив Мансіті перемогу над Шахтарем: "Неймовірний матч".

Як раніше повідомляв Знай.uа, Зінченко став одним з найдорожчих гравців Прем'єр-ліги.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Шахтар - Манчестер Сіті: результат першого матчу групового етапу ЛЧ.