Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) дасть інтерв'ю російському мільярдерові Ігорю Рибакову на форумі Synergy Global Forum, який відбудеться 4-5 жовтня в Санкт-Петербурзі.

За це боєць отримає грошовий сертифікат на розвиток своєї школи.

"Я знаю, що таке боротися і що таке перемагати. Безліч бійців тренуються зі дня у день, але у них нічого не виходить. Для того, щоб бути завжди першим, мало мати міцні м'язи і відточений удар. Для того, щоб бути чемпіоном і перемагати раз у раз, потрібно бути сильним духом, з гідністю приймати удар і поважати себе і свого суперника.

Сила, гідність і повага - це три головні речі, які допомагають перемагати не тільки в спорті, але і в житті. Я вже другий раз виступлю на Synergy Global Forum. Для мене це не найлегше заняття - говорити зі сцени. Але я вважаю, що повинен це робити, тому що хочу бути вдячними тим людям, які кожен бій були поруч зі мною і вболівали за мене. Для мене це можливість розповісти їм про те, що потрібно робити, і якими треба бути, щоб перемагати", - розповів Нурмагомедов.

Нагадаємо, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Як писав Знай.ua, Нурмагомедов вибрав наступного суперника. Він може провести наступний бій проти екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях легендарного канадського бійця Жоржа Сен-П'єра (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри.

Про це повідомив менеджер Нурмагомедова Різван Магомедов.

"Жорж Сен-П'єр буде наступним суперником Хабіба. Нікого не хвилює, що хоче Фергюсон", - сказав Магомедов.

Як повідомляв портал Знай.ua, 38-річний канадський боєць Жорж Сен-П'єр оголосив про завершення професійної кар'єри.