Знаменитий мексиканський тренер Абель Санчес розповів про ефективність своїх тренувань.

За словами Санчеса, саме він "поставив удар" таким відомим боксерам, як Геннадій Головкін, Мурат Гассієв і Сергій Ковальов.

"Гассієв не був потужним панчером до того, як я став його тренувати. Він був сильний, але не мав такого удару, як зараз.
Також, якщо подивитися на старі записи Головкіна, він не був таким страхітливим панчером, хоч у нього і був важкий удар. Те ж саме з Ковальовим.
Коли він прийшов до мене в зал, він тільки що побив Дарнелла Буна. У нього був дуже складний бій з ним, а після приходу до мене він здобув 8 нокаутів поспіль.
Я думаю, філософія мого залу і методи тренувань допомагають робити мені нехай і не бійців з убивчим ударом, але, принаймні, доводити їх до такої точки, коли вони знають, як завершувати бої достроково", - розповів Санчес.

Як писав Знай.ua, 5 жовтня обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) і екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведуть титульний бій.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).
Головкін пояснив, чому погодився на бій з українцем.
"Відчуваю себе чемпіоном. Я повернувся заради всіх моїх титулів і зараз відчуваю себе чудово. Давно знаю Сергія. Я пам'ятаю його ще з часів Олімпіади-2008. Він тоді виступав у складі української збірної. Дерев'янченко і зараз показує хороший рівень. Я відчуваю, що він багато чого продемонструє на рингу. До того ж, у нього цікавий боксерський стиль.
Сергій - найкращий варіант серед усіх суперників, яких ми могли вибрати протягом короткого періоду часу. Будемо домовлятися про боях з іншими оппонетами тоді, коли вони стануть доступними. Можливо, Дерев'янченко - не самий відомий в США, але він відмінний суперник. Я хочу здобути перемогу і продовжити рухатися далі", - передає слова Головкіна boxingnews24.com.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як раніше писав портал Знай.ua, Дерев'янченко має намір битися з Головкіним, як в останній раз, і привезти пояс в Україну.