Стало відомо, що в неділю, 6 жовтня, 23-річний аргентинський футболіст Есек'єль Есперон помер після падіння з шостого поверху.

Так, півзахисник, який виступав за мексиканський футбольний клуб "Атланте", о 3 годині ночі впав з балкона з шостого поверху після того, як сперся на незафіксовані перила. Есперон перебував на вечірці в Буенос-Айресі.

Молодого спортсмена доставили в лікарню, проте врятувати його життя медикам не вдалося.

Слід зазначити, що аргентинський футболіст грав на своїй батьківщині за молодіжну команду Олл Бойз, після чого переїхав до Бразилії, де на молодіжному рівні виступав за Інтернасьонал і Греміо.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, що легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадону заарештували в аеропорту Буенос-Айресі за скаргою, поданою його колишньою дівчиною Росіо Оліфою.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний у минулому футболіст Дієго Марадона очолив аргентинський клуб "Химнасия". Відбулася презентація нового тренера на стадіоні "Химнасии".

Також портал Знай.ua писав, що легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона, колишній головний тренер збірної Аргентини, прокоментував інформацію про те, що він може очолити "Химнасию" з Ла-Плати.