Колишній головний тренер "Ювентуса" італієць Массіміліано Аллегрі найближчим часом очолить "Манчестер Юнайтед", повідомляє Tuttosport.
За інформацією джерела, 51-річний Аллегрі вже погодив контракт з англійським клубом. Повідомляється, що зарплата італійського тренера буде становити 7,5 млн. євро на рік.
Крім того, повідомляється, що кандидатурою Массіміліано Аллегрі також зацікавлений "Тоттенхем". Аллегрі може замінити нинішнього наставника Маурісіо Поччетіно. Але італієць поки є запасним варіантом.
Нагадаємо, у травні Аллегрі залишив "Ювентус" після п'яти років роботи в клубі. За цей час він п'ять разів вигравав чемпіонат Італії і чотири рази завойовував національний кубок.
Массіміліано Аллегрі відправили у відставку
Пост головного тренера туринського "Ювентуса" в наступному сезоні погодився посісти наставник римського "Ліаціо" Сімоне Індзагі.
Про це повідомив журналіст Джанлука Ді Марція на своєму сайті.
"Минулого тижня спортивний директор туринців Фабіо Паратичи провів зустріч з 43-річним фахівцем, і той погодився очолити туринський Ювентус", - повідомив журналіст.
Контракт Сімоне Індзагі з "Ліаціо" закінчується у 2020 році.
Нагадаємо, віце-президент "Ювентуса" Павел Недвед розповів, що нового тренера для клубу, який замінить Массіміліано Алегрі, поки не знайшли.
Як писав Знай.ua, головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола названий найкращим тренером сезону в Англійській Прем'єр-лізі.

Хосеп Гвардіола

У голосуванні уболівальників і футбольних експертів Гвардіола випередив Нуну Ешпіріту Санту ("Вулверхемптон"), Юргена Клоппа ("Ліверпуль") і Маурісіо Почеттіно ("Тоттенхем Хотспур").

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко погодився очолити "Мілан".