Голкіпер кевского "Динамо" Денис Бойко, який травмувався на розминці перед матчем Ліги Європи зі швейцарським "Лугано", не виступатиме до кінця року.
Як повідомляє Sport.ua футболіст переніс операцію на спині.
Крім того, поки не відомо, чи зможе Бойко взяти участь у першому навчально-тренувальному зборі "Динамо" взимку.
Нагадаємо, в поточному сезоні Бойко провів за "Динамо" 10 матчів у всіх турнірах.
Лугано - Динамо 0:0
Лугано: Бауманн - Яо, Марич, Дапрела, Лаванши - Ловрич (Кустодио, 71), Саббатини, Вечеи - Араторе (Дальмонте, 64), Герндт (Холендер, 78), Карлиньос
Динамо: Бущан - Кендзера, Шабанов, Кадар, Миколенко - Буяльский, Сидорчук, Шепелев (Гармаш, 84) - Цыганков, Ж. Родригес (Беседин, 70), Вербич (Де Пена, 88)
Предупреждены: Яо - Кадар, Шабанов

Як писав Знай.ua, головний тренер Олексій Михайличенко прокоментував матч "Динамо" проти "Лугано".

"Мені здається, ми швидше втратили два очки. На жаль, в атаці не показали всього того, що могли. Мабуть, на це є певні причини: на мій погляд, було багато браку, причому в простих ситуаціях, і трохи не вистачило сил.
"Динамо" - "Лугано" зіграли внічию
На мій погляд, в атаці не вистачало якості: підготовлених передач, завершення, ударів. У першому таймі ми дуже багато намагалися грати через центр, де наробили масу помилок, які призводили до контратак суперника. Я тому і кажу, що не вистачило сил, тому що від цього залежить правильність прийнятого рішення в тому або іншому моменті.
А те, що команда намагалася рухатися і грати до кінця в свій футбол - це очевидно. У другому таймі ми майже весь час провели на половині поля суперника, але цього замало, треба більше погрожувати, створювати моментів, щоб їх реалізувати", - сказав Михайличенко після матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Денис Бойко травмувався перед важливим матчем з "Лугано".