У неділю, 27 жовтня, в Києві на НСК "Олімпійський" відбувся матч "Динамо" - "Карпати". Беззаперечним фаворитом зустрічі була команда киян, але результат гри показав протилежне.

Початок зустрічі динамівці провели дуже активно — тільки на перших хвилинах згадати удар Циганкова зі штрафного, дальній постріл Сидорчука і удар Караваєва. Однак до середини першого тайму гра заспокоїлася, хоча і говорити, що "Карпатам" вирівняли гру не можна.

Зрозуміло, подібний результат не влаштовував тренерський штаб "Динамо", тому вже в перерві відбулися дві заміни і на полі з'явилися Вербич та Бесєдін. І словенець відразу ж довів, що випускали його не дарма — вже на 50-й хвилині Беньямін замкнув класну комбінацію за участю Циганкова, Караваєва, Шапаренко і Гармаша.

Забитий гол додав сил "Динамо", однак, за 10 хвилин ніхто з динамівців не зумів забити. А вже на 65-й хвилині свій шанс отримали "Карпати". Проте коли до кінця зустрічі залишалося менше десяти хвилин простріл Бойчука вздовж воріт Артем Шабанов переправив у свої ворота.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Після цього кияни значно активізувалися, намагаючись вирвати перемогу у раптово став нічийним, матчі. І навіть попри чотири додані хвилини, підопічні Олексія Михайличенка не змогли перемогти. Матч закінчився з рахунком 1:1.

Нагадаємо, що збірна Німеччини презентувала форму для Євро-2020, але на турнір ще не пробилася: фото.

Також додамо, що Олександр Зінченко зробив пропозицію Владі Седан на НСК "Олімпійський" в Києві, де напередодні збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.

Як писав портал Знай.uа, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.