Перша ракетка України і третя ракетка світу Еліна Світоліна потрапила у Підсумковий турнір WTA, який проходить з 27 жовтня по 3 листопада в Шеньчхэні (Китай).

Напередодні старту Світоліної на Турнірі, тренер українки Ендрю Беттлс розповів про її підготовку та психологічний стан.

"У цьому році у Еліни траплялися невдачі, у неї посеред сезону відбулася серйозна травма. Тому те, що вона потрапила в підсумкову топ-вісімку сезону, - це для неї дійсно хороше досягнення.

На Підсумковому турнірі обидві групи важкі. Це здорово, що у кожному квартеті є різноманітність за стилем гри. Очевидно, що Кароліна Плішкова потужно подає, а Симона Халеп і Б'янка Андреєску мають трохи більш довгі розіграші. На цьому турнірі кожен матч важкий, це звучить як кліше, але так воно і є.

Що стосується того, в якій формі Еліна, то я думаю, що дійсно у гарній. Вона багато зіграла в кінці сезону, тому у неї досить матчевої практики. Я відчуваю, що вона в доброму та фізичному і психологічному стані, і готова до останнього ривка.

Це здорово, що на Підсумковому турнірі всі один одного знають, не буде якихось сюрпризів у плані гри. Кожен знає, на що здатний інший гравець", - передає слова Беттлса btu.org.ua.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла про свого кумира, на якого орієнтується в спорті.

Еліна Світоліна

За словами Світоліної, американський тенісист Андре Агассі завжди був для неї прикладом.
"Андре Агассі завжди був моїм улюбленим тенісистом всіх часів. Він не був високим і не виносив суперників з корту найпотужнішими ударами, але він чудово рухався.
Гра Агассі завжди базувалася на тактиці, на пошуку шляхів до перемоги над суперниками, удар яких сильніше і могутніше. Ми з ним дуже схожі. Я також намагаюся шукати свої шляхи", - передає слова Світоліної сайт WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна філософськи поставилася до поразки в Ухані.