Зоряний форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович заінтригував шанувальників відеозверненням, де повідомив, що повертається в Іспанію, пише Sky Sports.
"Привіт, Іспанія! Вгадаєте, що? Я повертаюся!", - повідомив Ібрагімович.
Раніше повідомлялося, що більшість клубів Італії хочуть підписати Ібрагімовича.

Як писав Знай.ua, Златан Ібрагімович запустив цікавий челлендж на честь знаменитого фільму "Матриця" - #matrixchallenge.

На своїй сторінці в twitter 37-річний Ібрагімович поділився відео з хештегом #matrixchallenge. Там футболіст показав, як тримає м'яч на грудях, нахилившись назад, і рухає руками, як Нео з "Матриці".
Ібрагімович кинув виклик півзахиснику "Манчестер Юнайтед" Полю Погба, російському бійцеві Хабібу Нурмагомедову та тенісистові Новаку Джоковичу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).

Як повідомляє ESPN, Ібрагімович підписав зі своїм клубом новий контракт до кінця 2019 року.

"Гелаксі" не розголошує умови контракту, але, за даними джерела, зарплата гравця складе близько 7,5 млн доларів на рік. В такому випадку він перевершує Кака ("Орландо") і Себастьяна Джовінко ("Торонто") з зарплатами в 7,17 і 7,13 млн. на рік, відповідно.

В минулому сезоні 37-річний Златан Ібрагімович провів 27 матчів у MLS і забив 22 м'ячі. Його команда при цьому не зуміла пробитися в плей-офф.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в FIFA вибрали найкращий гол року.