Помер легендарний футболіст збірної СРСР, захисник "Спартака" Анатолій Крутіков.
Як повідомляє сайт Російського футбольного союзу, Анатолій Крутіков помер 8 листопада. Йому було 87 років.
В 1959-69 роках Крутіков виступав за московський "Спартак", чемпіон СРСР 1962 року. У складі збірної СРСР став чемпіоном Європи 1960 року. Також виступав в обороні клубів "Хімік" (Москва) та ЦСК МО.

Збірна СРСР з футболу в 1960 році, TASS

Після завершення кар'єри Анатолій Крутіков працював тренером у клубах "Спартак" (Нальчик), "Спартак" (Москва) і "Шахтар" (Караганда).

Як раніше писав Знай.ua, під час футбольного матчу між юнацькими командами Уолмер Бойс Скул і Ямайка Коледж на Ямайці блискавка вдарила в поле, повідомляє Loop Jamaica.

За інформацією джерела, інцидент стався на 82-й хвилині гри. Два гравці отримали розряд і впали на траву. Футболістів відразу ж доставили до лікарні.

У одного з постраждалих діагностували порушення серцевого ритму. Зараз він під наглядом лікарів.

Після матчу стало відомо, що й інші гравці звернулися за медичною допомогою. Точне число постраждалих не повідомляється.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, футбольна вболівальниця з Ірану, 30-річна Цукор Ходаяри, покінчила з собою через те, що її не пустили на матч.

Як повідомляє агентство Shafaghna, дівчина вчинила акт самоспалення, протестуючи проти свавілля влади. Вона облила себе легкозаймистою рідиною і підпалила.

За інформацією джерела, Ходаряи негайно госпіталізували. Але вболівальниця отримала 90% опіків тіла, в результаті чого померла в лікарні.

Наголошується, що ще в березні Ходаяри намагалася потрапити на футбольний матч улюбленого клубу "Эстегляль" під виглядом чоловіка. Однак її викрили і на футбол дівчина не потрапила. За це їй загрожувало від півроку до двох років в'язниці. В знак протесту дівчина і підпалила себе біля суду.

Ця трагедія викликала величезний резонанс. Так, екс-гравець "Баварії" і збірної Ірану Алі Карімі виступив проти заборони на відвідування стадіонів жінками, а також закликав співвітчизників бойкотувати матчі на знак протесту після смерті вболівальниці.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії за загадкових обставин загинула чемпіонка з тайського боксу.