Луганська "Зоря" у 14-му турі УПЛ обіграла на своєму полі "Колос" із рахунком 2:0. Ця перемога дозволила піднятися луганчанам на другу сходинку турнірної таблиці.

Перемога в цьому матчі була необхідна, як повітря, кожній команді. Перемога "Зорі" у разі поразки "Динамо" у матчі проти "Шахтаря" піднімала б луганчан на друге місце в турнірній таблиці. Команда з Ковалівки ж прагне повернутися в топ-6, тому набрані три очки в цьому матчі зрівняли б їх у турнірній таблиці з шостим "Маріуполем".

Колос – Зоря, фото Канал 24

Початок матчу виявився досить драйвовим. Команди технічно йшли на рівних. Першими забили гості. На 18 хвилині після прострілу з флангу Шевченко відбив удар Морозко.

"Зоря" забила на 31-й хвилині. У другому таймі "Зоря" могла ще раз претендувати на пенальті, коли Русин знову впав у штрафному майданчику.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Згодом "Колос" міг піднятись. Гравці показали неймовірну атаку в пас. На ударну позицію виходив Лисенко, він зіткнувся з Каменюкою і впав. Утім, форвард зумів вибороти м'яч в останню секунду.

На 75-й хвилині "Колос" міг зрівняти рахунок. Чеберко збив у штрафному Зозулю, і арбітр призначив пенальті. Пробивати вийшов Вовків, але Шевченко намертво зловив м'яч після його удару низом.

А за мить "Колос" залишився вдев'ятьох. Морозко виходив в атаку, але втратив м'яч і грубо зіграв проти Вернидуба, за що і отримав червону картку.

Другий гол забила "Зоря" вже в компенсований арбітром додатковий час.

Нагадаємо, Джорджина Родрігез у відвертій позі розігріла літак Роналду: "Ось такий комфорт...", фото.

Як повідомляв Знай.uа порвав сорочку і видав "танець живота": пишний бейсбольний фанат влаштував веселе шоу на трибуні, відео.

Знай.uа писав, помер легендарний радянський футболіст Спартака і збірної СРСР.