Цієї ночі у США, Фресно пройшов вечір боксу. У центральному поєдинку болгарин Кубрат Пулєв за очками здолав американця Райделл Букера. Тож, 38-річний ветеран має незбагненну надію поборотися за чемпіонський пояс.

Кубрат Пулєв, bulgaria24.tv
Кубрат Пулєв

Незважаючи на шикарну статистику – всього одна поразка в 29 виходах на ринг – Пулєва не дуже люблять за його нуднувату манеру ведення бою. До речі, єдина невдача у боксера на прізвисько Кобра була в двобої з Володимиром Кличком в 2014 році – українець поклав опонента в п'ятому раунді.

Відтак, болгарину ледве вдається знаходити собі суперників з елітного дивізіону "хевівейта". На цей раз він бився з колишнім кримінальником Букером, який 14 (!) років відсидів у в'язниці за наркотики. І те, взяти верх Кубрат зміг лише за рішенням суддів. Дивіться в огляді, як це було.


Популярні новини зараз

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Але тепер команда Пулєва, займає перше місце в рейтингу IBF, спробує домогтися зустрічі з переможцем зоряного протистояння Енді Руїса з Ентоні Джошуа. Заплановано на 7 грудня в Саудівській Аравії. І число претендентів на "шкуру невбитого ведмедя" зростає. Розраховує на таку зустріч і Олександр Усик. Кому ж віддасть перевагу переможець, зараз ніхто не скаже.

Нагадаємо, що Уайлдер розкритикував WBC:деталі

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.

Як повідомляв портал Знай.ua, Деонтей Вайлдер вважає себе королем боксу.