Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", розповіла про дружбу з Меган Маркл, дружиною принца Гаррі.
Як пише Daily Mail, Серена і Меган почали дружити задовго до королівського весілля Маркл і принца Гаррі, і дружать донині.
Серена Вільямс і Меган Маркл
Як тенісистка розповіла у нещодавньому інтерв'ю телеканалу NBC, Меган з чотиримісячним сином прилетіла в Нью-Йорк, щоб підтримати її у фіналі US Open.
"Той її приїзд - одна з багатьох речей, які вона робить для мене. Я дзвоню і пишу їй в будь-який час, плачу, розказую про свої емоції, тому що вона завжди поруч. Меган часто відкладає все і підтримує мене. Вона просто приголомшлива людина. Впевнена, що Мег - одна з найбільш сильних, добрих і милих жінок з усіх, кого я знаю", - розповіла Серена.
Як писав Знай.ua, Серена Вільямс взяла участь у незвичайному челленджі. Вільямс зіграла в теніс відразу проти п'ятьох чоловіків.
Серена Вільямс, WTA
Згідно з недавнім дослідженням, кожен восьмий британський чоловік упевнений, що зміг би обіграти Серену. Спортсменка вирішила це перевірити і вийшла на корт проти одного, двох, трьох, чотирьох і п'яти суперників. В результаті Серена розгромила усіх.
Нагадаємо, Серена знялася в мотиваційному рекламному ролику Nike - "Мрій безумніше".

Серена Вільямс

В ролику, окрім Серени, яка озвучила відео, знялися американські олімпійські чемпіонки: гімнастка Симона Байлз, фехтувальниця Ибтихадж Мухаммад і сноубордистка Хлої Кім.
Серена розповіла про досягнення спортсменок, які, на жаль, постійно сталкиваютсят з сексизмом і гендерними стереотипами.
Кампанія закликає не кидати почате і прагнути до своїх мрій, навіть якщо іншим це здається божевільним.
"Покажіть їм, на що здатні божевільні", - говорить Серена у кінці реклами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс підхопила зіркову хворобу.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Xkc7t4CfU7U[/embed