Увечері 13 листопада в Москві (Росія) застрелили чемпіона світу з тайського боксу Ашота Боляна, повідомляє "Московський Комсомолець".
Спортсмену було 40 років.
Ашота розстріляли поруч із його автомобілем Infinity біля будинку 59 по Нахімовському проспекті. Вбивця стріляв з пістолета з глушником. Тіло Боляна виявив місцевий житель.
Telegram-канал Mash опублікував перше відео з місця події. На ролику видно, що у дворі будинку, де скоєно злочин, працюють оперативники і бригада швидкої допомоги.

Ашот Болян - триразовий чемпіон світу з тайського боксу за версією WPKA, багаторазовий призер міжнародних турнірів. Йому належить неймовірний рекорд - він за секунду боєць викинув 11 ударів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, семиразовий чемпіон Узбекистану з кікбоксингу, чемпіон світу з К1 Муслімбек Омонов помер у вуличній бійці в Ташкенті.

Муслімбек Омонов

За інформацією прес-служби ГУВС Ташкента, в ніч на 11 вересня в одному з міських кафе між двома компаніями молодих людей стався конфлікт. Пізніше хлопці зустрілися в домовленому місці, де влаштували масову бійку.

"В результаті троє учасників бійки з отриманими тілесними ушкодженнями звернулися до лікарні, де один з них, 23-річний Муслімбек О., незважаючи на зусилля лікарів, помер", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 пункт "д" статті 104 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу Узбекистану. Всі учасники бійки встановлені.

Муслімбек Омонов сім разів перемагав на чемпіонатах Узбекистану з кікбоксингу, вигравав золото на чемпіонаті Азії зі змішаних єдиноборств (ММА) у ваговій категорії до 77 кг. У ММА провів 11 поєдинків, 10 з яких виграв.

Муслімбек Омонов

Як повідомляв портал Знай.ua, у Росії за загадкових обставин загинула чемпіонка з тайського боксу.