Матчі між "Динамо" і "Шахтарем" завжди виходять емоційними, а часом і жорсткими, але нещодавно спалахнув новий скандал – расистський. Як відомо, футбольний матч у Харкові суддя на декілька хвилин призупинив – нібито через расистські вигуки з фанатських трибун на адресу капітана "Шахтаря" Тайсона. Тепер же на сайті Української асоціації футболу з'явилася інформація про те, чим закінчився скандал.

Шахтар-Динамо, Новое время

Так, стало відомо про те, що Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ прийняв рішення покарати ФК "Динамо" – один домашній матч без глядачів і один з порожніми трибунами призначено умовно з випробувальним терміном до кінця поточного сезону. Також "Динамо" присуджено штраф у пів мільйона гривень. Звичайно ж, таке рішення обурило киян – в "Динамо" пообіцяли оскаржити таке рішення.

Тим часом покараний був і капітан "Шахтаря" Тайсон, який тикав середній палець у бік вболівальників "Динамо". Так, бразильський футболіст був дискваліфікований на один матч УПЛ і ще на два умовно. Також оштрафували і ФК "Шахтар" – на 20 тисяч гривень за оголошення російською мовою на ОСК "Металіст".

Шахтар-Динамо, Вести

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, Андрій Шевченко домігся успіху і вивів збірну України на Євро-2020.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що захисник Динамо Кендзера дивом уникнув травм після зіткнення на полі.

Також портал "Знай.ua" писав, що воротар Динамо Бущан поділився футбольним лайфхаком з водіями.