Півзахисник мадридського “Реалу” та збірної Уельсу Гарет Бейл не додивився до кінця матч своєї команди проти барселонського “Еспаньйолу”, повідомляє AS.

Валлієць залишив трибуни стадіону “Сантьяго Бернабеу” на 80-й хвилині, одразу після того, як француз Карім Бензема забив другий гол у ворота каталонської команди. В самому матчі Бейл не брав участь через травму.

Мадридський "Реал" виграв Лігу Чемпіонів в сезоні 2017/2018

Матч 16-го туру Прімери між “Реалом” та “Еспаньолом” на мадридському стадіоні “Сантьяго Бернабеу” завершився з рахунком 2:0 на користь господарів поля. На 37-й хвилині Рафаель Варан відкрив рахунок, а на 79-й Бензема забив другий гол. Варто відзначити, що догравав “Реал” в меншості після того, як невдовзі після другого голу вилучення отримав Ферлан Менді.

Нагадуємо, що нещодавно клуб Колос (Ковалівка) підписав першого в своїй історії легіонера — ісландця Арні Вільхьялмссона.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

Як писав Знай.ua, названо найкращого бомбардира відбору на Євро-2020. Ним став Харрі Кейн (збірна Англії), який забив 12 голів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України здобула феєричну перемогу над збірною Португалії і достроково вийшла на Євро-2020.