Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) захопився екстремальним водінням і купив собі новий автомобіль BMW для дрифту.

"У мене зламалася моя дрифтова машина. Я повинен був мотор з Америки зараз привезти, частину мотора. Але мене не пустили на літак. Перевага була 5 кілограмів.

А в них нові правила - ти не можеш доплатити за кілограми. Мотор не розділиш ніяк. І там залишився. Відповідно, машину я не можу зробити. А так як в кінці січня вже відлітаю, то все накрилося б мідним тазом і я б вже не покатався.

Я купив зараз у свого доброго товариша BMW тридцятого кузова. Вона зроблена під дрифт. Купив для того, щоб не сидіти без діла, щоб я міг практикуватися. Вона недорога. Я дозволив собі взяти цю машину до тих пір, поки не зроблять мою основну. А потім я її просто-напросто продам", - розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як раніше писав Знай.ua, Ломаченко проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

Василь Ломаченко заявив, що промоутерській компанії Тор Rank, яка займається його справами, може бути вигідна перемога Лопеса в цьому бою.

"Для Top Rank наш бій з Лопесом - безпрограшний варіант. Перемагаю я - я підтверджую своє звання зірки промоутерської компанії. Я програю - у них з'являється нова зірка. Але з точки зору бізнесу Лопес для них більш вигідна фігура", - вважає Ломаченко.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.
Глава Top Rank і промоутер Ломаченко Боб Арум заявив, що хоче провести поєдинок на головній арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку.

Як раніше повідомляв Знай.ua, відомий американський промоутер Лу Дібелла прокоментував майбутній поєдинок.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.