Народного депутата від партії "Слуга народу" Жана Беленюка одним з кращих борців. Так, Всесвітня об'єднана організація боротьби назвала трійки найкращих в різних видах.

У категорії греко-римської боротьби третє місце посів саме українець. United World Wrestling провела підрахунок, за підсумками якого наш 28-річний дворазовий чемпіон світу набрав третю суму балів – 82.

Жан Беленюк, фото: Instagram @zhanbeleniuk

Цікаво, що найбільше, 92, виявилося в активі угорця Віктора Лорінца, який поступився Беленюку в фіналі чемпіонату світу. Друге місце зайняв японець Синобу Ота (88). Залікові очки нараховувалися за участь в чемпіонатах світу, континентальних першостях і інших рейтингових турнірах.

Як нагороду Жан отримає 5000 швейцарських франків. 2020 року він планує виступити на Олімпійських іграх в Японії.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Жан Беленюк, Getty Images

Зазначимо, що Беленюк так наполегливо готувався до змагань, що заснув просто під час засідання Верховної Ради. За його словами, він пішов у політику, аби змінитися ситуацію у спортивному житті країни.

Нагадуємо, що разом із Оленою Зеленською перевірки шкіл у Черкаській області також здійснювала міністр освіти та науки Ганна Новосад.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Путіна зробили "реверанс" Зеленському: мир на Донбасі, формула Штайнмайєра та інші "обіцянки" Лаврова.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.