Відомо, що знаменитий португальський форвард Кріштіану Роналду вийшов в лідери за кількістю хет-триків в елітних європейських чемпіонатах. Його голи в матчі з італійським футбольним клубом "Кальярі" вивели "Ювентус" у лідери чемпіонату Італії. У понеділок, 6 січня, 34-річний футболіст забив 3 м'ячі команді Клаудіо Раньєрі, і цей хет-трик для Роналду виявився першим за півтора роки перебування в Італії.

Кріштіану Роналду

Слід зазначити, що всього в кар'єрі знаменитого португальця набралося 36 хет-триків. Всього по одному разу він забивав 3 м'ячі в одному матчі у формі "Манчестер Юнайтед" і "Ювентуса". Зате за мадридський "Реал" Кріштіану 34 рази відзначався хет-триками.

Голи, які 6 січня забив португальський нападаючий, дозволили футбольного клубу "Ювентусу" зайняти лідерське місце в Серії А і відірватися від "Інтера" на 3 очки. Однак, у туринців на одну гру більше, а міланці свій матч з командою "Наполі" грають у гостях.

Кріштіану Роналду

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, що відеоблог "120 Ярдів" опублікував добірку найкращих голів, які знаменитий португальський півзахисник кріштану Роналду забивав головою.

Як повідомляв портал Знай.ua, нападаючий "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду купив собі розкішні годинник Rolex.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий півзахисник італійського "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду виклав на свою сторінку в Instagram фотографії з святкування Нового року.