Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО).

Ломаченко та Лопес проведуть об'єднавчий бій за 4 титули у легкій вазі

Телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.

Як писав Знай.ua, бій Ломаченко - Лопес запланований на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояс WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, відомий американський промоутер Лу Дібелла прокоментував майбутній поєдинок.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще
"Коли у тебе такого роду атакуючий арсенал - ти небезпечний для будь-кого, в тому числі і для Ломаченка. Я люблю цього малого (Лопеса). Мені він подобався ще до бою. Я завжди думав, що він талановитий. У нього неймовірна природна сила одиночного удару, у нього приголомшливі спортивні навички, особливо щодо атаки.
Я думаю, якщо б я був Ломаченком, я б мабуть зробив би цей бій зараз, тому що через рік-два цей хлопець стане тільки краще. Ломаченко досвідченіше, але Теофимо небезпечний проти будь-якого бійця у світі. Проти будь-якого", - заявив Дібелла.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.