Відомий форвард Мілана Златан Ібрагімович зробив приємний сюрприз власним фанатам. Так, футболіст не тільки повернувся в клуб, ай порадував голом відразу у першому матчі в ролі основи. Швед вразив ворота Кальярі в 19-му турі Серії А на 64-й хвилині після пасу Тео Ернандеса.

Після такого рахунок став 2: 0 на користь Мілана, адже раніше також відзначився Рафаель Леау, який поцілив у ворота з передачі Саму Кастільехо.

Златан Ібрагімович, Getty Images

Зауважимо, що раніше Ібрагімович провів 35 хвилин на полі в грі з Сампдорією після виходу на заміну, щоправда, тоді матч закінчився нульовою нічиєю. Варто відзначити, що у свій перший період в Мілані, а це з 2010 по 2012 рік, футболіст забив 56 голів в 85 матчах за "россонері" у всіх турнірах.

Нагадаємо, що нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі потрапив у сутичку в матчі Суперкубка Іспанії проти "Атлетіко". Так, винуватцем конфлікту став Жорді Альба, який тицьнув пальцем в обличчя Жоау Феліксу.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений через образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон з "Шахтаря" може перейти в бразильський клуб.