Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик (17-0, 13 КО) може провести бій проти екс-чемпіона WBO в суперважкій вазі Джозефа Паркера.
Менеджер Паркера Девід Хіггінс вже заявив, що в разі організації цього бою, його подобечный має отримати більшу частину гонорару - в співвідношенні 70/30.
Джозеф Паркер, Getty Images
"Усик ще не завоював жодних регалій в суперважкій вазі, а Джозеф Паркер проводив аншлагові бої проти Джошуа та Уайта.
Паркер є стороною "А", і якщо Усик хоче вийти на ринг проти Паркера, я розраховую на поділ гонорару у співвідношенні 70/30 на користь Паркера. Наді мною сміятимуться через це, але дивіться: Паркер переміг Енді Руїса, у нього були аншлаги на стадіоні Principality і на арені O2, він добре відомий у Британії, тому Усик є стороною "Б". Джо без проблем зустрінеться з ним, якщо команда Усика визнає і зрозуміє, що вони є стороною "Б".
Є приказка про те, що результат бою визначається стилями боксерів. Я думаю, що у Джозефа Паркера більше шансів проти Усика, ніж, наприклад, у Ентоні Джошуа. Думаю, що Усик розбере Джошуа, який занадто великий і повільний, в той час як Паркер швидкий. Джозеф ще не розкрив увесь свій потенціал. Це дуже хороший бій, і ми з повагою ставимося до їх команди, але ми є стороною "А", і домовленість може бути досягнута лише в тому випадку, якщо вони погодяться на меншу частку призового фонду", - заявив Хіггінс в інтерв'ю Sky Sports.
Відзначимо, що на даний момент Олександр Усик і Джозеф Паркер займають першу і другу сходинку рейтингу WBO в суперважкій вазі і можуть битися за чемпіонський пояс, якщо Ентоні Джошуа відмовиться від нього заради проведення обов'язкового захисту титулу IBF проти Кубрата Пулєва.

Ентоні Джошуа, Getty Images

Як писав Знай.ua, Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).

Як повідомив промоутер Едді Хірн в інтерв'ю BoxingScene, бій Усик - Чісора відбудеться 7 березня.
Дерек Чісора

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко та Усик вперше не потрапили в номінацію на звання найкращих боксерів року.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще