Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу скандальна екс-дружина футболіста дала кілька порад для молодиків, як саме обрати правильну дівчину в теперішньому суспільстві.

"Справа піде про вибір дівчини. У мене не мало хлопців в оточенні з якими я дружу. І вони з року в рік залишаються все тими ж холостяками, скаржачись на те, що нормальних дівчат немає: "Ця не дуже", "Ця повія", "А ця взагалі повія та ще й меркантильна до чортиків", - пише дівчина.

Морозюк, фото - dynamomania

Так, за її словами не варто відразу вішатися на "фітоняшок" та мега симпатичних дівчат, адже саме вони й люблять використовувати багатих чоловіків.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Все дуже просто. Груди, губи, ніс, доглянута шкіра, манікюр, педикюр, вії, шикарне волосся. Їздить на машині, фітоняшка елітного клубу, яка відвідує кращі заклади міста і т.д. Ось на яких дівчат особливий попит в 21 столітті. Пацани називають їх "модна дівчинка", і часто помиляються", - пише вона.

Окрім цього, дівчина зізналася, що це все коштує дуже багато, але, звісно, вони на це заробляють не самостійно:

"Груди- близько 5000 €, ніс 3000-5000 €, губи - 300 доларів, , доглянута шкіра - близько 1500 € (в місяць, манікюр, педикюр, волосся -1200 $ та абонемент в елітну тренажерку - 40 000 -70 000 гривень і більше. Звідки? У мене є подруги, які не погано заробляють... працюючи з 9 до 6 На їх рахунку 1500 -2000 $ в місяць і це максимум! А тепер порівнюємо можливості", - зауважує Морозюк.

Ірина Морозюк, instagram.com/irina_moroziuk

Так, потрібно обирати "простих" дівчат, а не таких, "елітних", каже екс-дружина футболіста київського "Динамо":

"Так ось пацани. Може та сама дівчинка, яка "не дуже" саме та, що треба? Вона просто ще нічия дружина? І не коханка старого пузатого дядька? І не лакшарі ескортниця? Може пора включати мізки?".

Скріншот допису Морозюк

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.