Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик (17-0, 13 КО) 17 січня відзначає день народження. Боксеру виповнилося 33 роки.
Олександр Усик - олімпійський чемпіон 2012 року, чемпіон світу (2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України серед любителів та заслужений майстер спорту України.

Олександр Усик

На професійному рингу провів 17 боїв, 13 з яких виграв нокаутом, і не має поразок. Став абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, завоювавши титули WBA Super, WBO Super, IBF, WBC та Кубок Мохаммеда Алі. Після цього успішно дебютував в суперважкій вазі, перемігши Чазза Візерспуна.
Бій Усик - Уізерспун, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions
Сьогодні редакція Знай.ua вирішила згадати найсмішніші жарти та витівки Олександр Усика.
Танцює на тренуваннях:
В перервах між тренуваннями Усик завжди веселиться і танцює. Так, боксер станцював під хіт "Между нами тает лед" групи Гриби. Тоді Усик готувався до бою проти американця Майкла Хантера.
На всіх своїх тренуваннях Усик танцює:
Розважає публіку:
Усик приїхав до Лондона підтримати Василя Ломаченка в бою проти Люка Кемпбелла. Коли промоутер українця Боб Арум давав інтерв'ю кореспонденту Sky Sports, Усик вліз в кадр і розсмішив публіку.

Олександр Усик увірвався в прямий ефір

А напередодні бою проти британця Тоні Беллью Усик смішно увірвався в його інтерв'ю, чим насмішив журналістів.
І співає пісні:
Усик заспівав пісню про поразку київського "Динамо" в матчі проти "Челсі" в 1/8 фіналу Ліги Європи. Зі своїм тренером Олександром Пуцовим він виконав кавер на пісню групи "Чайф" - "Аргентина-Ямайка 5:0".
Показує фокуси:
І просто дуріє:
Радує яскравими образами:
Зробив хіт зі своєї кумедної помилки:
"I’m feel! I’m feel very!!! (Я відчуваю! Я дуже відчуваю")", - смішно відповів Усик на запитання, як він себе почуває перед боєм з Марко Хуком.
Сьогодні Усик навіть випускає футболки з таким написом.
Дивіться також добірку найкращих нокаутів Олександра Усика:

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори.