З'явилася інформація, що російську модель Луїзу Кремльову заарештували іспанські правоохоронці через фальшиві звинувачення у зґвалтуванні відомим футболістом італійського футбольного клубу "Мілану" Тео Ернандесом.

Так, суд порушив справу проти моделі Кремльової за наклеп і дачу неправдивих показань. Слід зазначити, що дівчині загрожує тюремне ув'язнення. Про це повідомляє Marca.

Раніше Луїза Кремльова звинуватила Тео Ернандеса в тому, що в 2017 році спортсмен зґвалтував її на парковці поруч з нічним клубом в Марбельї (Іспанія).

Дівчина заявляла, що іспанець "накачав її наркотиками". Однак, медична експертиза не виявила в крові Луїзи ніяких заборонених речовин. Що стосується футболіста Ернандеса, то він не заперечував присутність інтимного зв'язку, але, на його думку, це було за взаємною згодою.

Якщо вина російської моделі буде підтверджена, то дівчині загрожує тюремне ув'язнення.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, що нардеп від партії "Слуга народу" Роман Іванісов, який раніше був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, знову прийшов у Раду.

Як повідомляв портал Знай.ua, російська модель Ксенія Пунтус після того, як випала з вікна квартири онука режисера Микити Міхалкова і отримала численні травми, прийшла в себе і змогла розповісти про те, як все сталося.

Також портал Знай.ua писав, що нападник "Парі Сен-Жермен" і збірної Бразилії Неймар зустрічався з 21-річною російською instagram-моделлю Катериною Сафарова.