На сторінці в Instagram офіційного фан-клубу київського Динамо виклали відео дуже незвичайного розіграшу штрафного удару.

На відео перед стінкою зі гравців команди, яка захищається, навколішки встали двоє гравців команди, яка пробиває штрафний. А далі гравець, який виконував удар, розбігся та пробив просто в обличчя одному із своїх партнерів по команді. Той завалився на газон, а м’яч відскочив у поле, де його підібрали захисники.

“Напевно, найкреативніше виконання штрафного в історії”, - йдеться у підписі до відео. А в коментарях вже жартують: “І ці типи грають у футбол все життя”, “Це якби Беседіну дали пробити штрафний”.

Нагадуємо, що колишній захисник київського Динамо Горан Попов став футбольним агентом і вже встиг організувати перший трансфер.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що вчора українська легкоатлетка Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд у стрибках в висоту для спортсменок віком до 20 років.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що нещодавно Роман Яремчук розповів про особливості життя у Бельгії, де він зараз виступає у складі клубу Генк.