Стаховський Сергій один з найвідоміших професіональних українських тенісистів. він є володарем чотирьох титулів АТР в одиночному розряді та трьох титулів ATP у парному.

Як стало відомо, днями українець не зміг вийти до чвертьфіналу челленджера ATP із призовим фондом 46 тис 600 євро, що проходить у Франції в місті Ренні.

Хоча Сергій успішно стартував, і у матчі другого раунду українець переграв хорвата Ніно Сердарушича (294) - 7:6 (7:3), 6:4

Але за даними Укрінформ, після того, як його суперником став німецький тенісист Тобіас Камке (248), Він достойній боротьбі поступився йому з рахунком: 2:6 , 1:6.
Суперники змагалися на на корті 1 годину та 1 хвилину.

Сергій (153-та ракетка світу) перебував на турнірі під першим номером і вступив у боротьбу із другого кола.


Змагатися Тобіасу Камке у чвертьфіналі доведеться з переможцем протистоячння Роберто Ортега-Ольмедо (Іспанія, 242) - Еван Фернесс (Франція, 498).

Нагадаємо, раніше друга ракетка світу сербський тенісист Новак Джокович розповів, чим би хотів займатися, якщо б не склалася його кар'єра тенісиста.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", українські тенісистки Еліна Світоліна, Катерина Козлова і Катерина Бондаренко виступлять на турнірі WTA International в Монтерреї (Мексика), який пройде з 2 по 8 березня.


Також "Знай.ua" писав, що українська тенісистка Ангеліна Калініна програла у першому раунді кваліфікації турніру серії "Великого шолома" Australian Open-2020.