Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти володаря титулу IBF Теофимо Лопеса (15-0, 12 КО).

Бій Ломаченко - Лопес заплановано на весну.

Спаринг-партнер Ломаченка Стівен Маккена (4-0, 4 КО), який працював у таборі Ломаченка під час його підготовки до бою з Хосе Педрасою (26-3, 13 КО) прокоментував майбутній поєдинок з Лопесом.

Маккена не впевнений у перемозі Ломаченка, і вважає, що Лопес доставить українцю проблеми в рингу.

"Так, я спарингував з Ломаченком. Це був дуже хороший спаринг, він приніс мені багато досвіду.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Його бій проти Лопеса буде близьким поєдинком. Думаю, вони покажуть хороший бокс, дуже технічний. Подивимося, що станеться, Теофимо дуже гарний. Ломаченко дуже хитрий у ринзі, робить багато обманних рухів, чудово переміщається на ногах, він всебічно розвинений боксер", - заявив боксер.

Нагадаємо, Ломаченко отримає рекордний гонорар за бій з Лопесом.

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко претендує на престижне звання від WBC.