Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук завоювала золоту медаль у стрибках в довжину на міжнародних змаганнях World Indoor Tour - ORLEN Copernicus Cup в Торуні, Польща.

Бех-Романчук завоювала золото і відновила абсолютний особистий рекорд - 6,96 м (до цього було 6,93 м на стадіоні та 6,92 м в приміщенні).

Результати World Indoor Tour - ORLEN Copernicus Cup

Як писав Знай.ua, українські легкоатлетки Марина Бех-Романчук і Ярослава Магучих претендують на престижну премію EuropeanAthletics - звання найкращої легкоатлетки Європи в січні.

18-річна стрибунка у висоту Ярослава Магучих в січні двічі оновила юніорський світовий рекорд у приміщенні (2,01 м і 2,02 м), а також встановила новий рекорд України в приміщенні. Крім того, Магучих виграла всі змагання на старті сезону: у Львові, Коттбус та Карлсруе.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Ярослава Магучих, Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Марина Бех-Романчук виграла змагання зі стрибків у довжину на WorldIndoorAthleticsTour в Карлсруе з найкращим результатом сезону в світі - 6,92 м, випередивши чинну чемпіонку світу.

На звання звання найкращої легкоатлетки Європи в січні претендують також бігунки Стефані Твелл і Луїза Гега, та Ангеліка Бенгтссон, яка спеціалізується на стрибках з жердиною.

Голосування триватиме до 10 лютого на сторінках EuropeanAthletics в соціальних мережах.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Магучих стала легкоатлеткою року в Україні.