Тайсон Ф'юрі

"Циганський король", скандальний британець Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) з'явився в реванші з Деонтеєм Уайлдером (42-1-1, 41 КО) на троні. Епатажного боксера в мантії та з короною на голові винесли четверо дівчат. Це було тріумфальне повернення короля - Ф'юрі розгромив Уайлдера і забрав його титул.

Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Деонтей Уайлдер не менш ефектно з'явився у рингу перед боєм з Ф'юрі. Він вийшов у страхітливому чорному костюмі з черепами, який підсвічувався червоним світлом.

Деонтей Уайлдер, Getty Images

За словами Уайлдера, саме через цей костюм він і програв бій. Його вага склала 18 кг, і з самого початку поєдинку Уайлдер не відчував ніг.

Мухаммед Алі

Саме Мухаммед Алі поклав початок використанню музичного супроводу для виходу в ринг. Так, на бій з Ерні Шейверсом у 1977 році Мохаммед виходив під музику з кіносаги "Зоряні війни". Це було епічно.

Володимир Кличко

Легендарний ексчемпіон світу з боксу Володимир Кличко завжди ефектно з'являвся в рингу.

Володимир виходив під пісню Red Hot Chili Peppers " Can't Stop", а його поява супроводжувалася найкращими кадрами минулих боїв, піротехнікою та голографією.

Денис Берінчик

Кожну свою появу в рингу Денис Берінчик перетворює на шоу. Він виходив в образах гладіатора, в'язня, байкера та Супер Маріо. На бій проти аргентинського боксера Ектора Едгардо Сармиенто Берінчик вийшов в образі руйнівного Халка.

Денис Берінчик, facebook.com/K2Ukraine

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер готовий провести третій бій з Ф'юрі.