29-літній французький велогонщик Тібо Піно під час карантину на своїй батьківщині подружився з козеням по кличці Кім і навіть завів для нього акаунт в соціальній мережі Instagram.

На сторінці козеняти поки що не так багато фотографій, всього шість. Але деякі мотиви можуть здатися особливо цікавими уважному глядачу.

Так, на деяких світлинах можна побачити, як козеня годують пивом через соску. Судячи з того, що в описі публікацій Піно розмістив промокод для придбання бельгійського золотого пейл-елю бренду Duvel, вся дружба велосипедиста і Кім може бути лише частиною рекламної кампанії. Тим не менш, не можна виключати, що спортсмен все ж розчулився від милого козеняти і воно змогло вкрасти його серце.

Скріншот Instagram

Українські ЗМІ припускають, що малій тваринці навряд давали пиво, а не якийсь більш прийнятний для козеняти напій. Однак традиція годувати тварин елем є поширеною у країнах Європи. Наприклад, у Великобританії є звичним наливати їжачкам пиво, а не молоко, як це прийнято в Україні (варто зазначити, що обидва напої не є бажаними для їжаків - лактоза в молоці не переварюється у дорослих їжаків, а пиво навіть спричинило хвилю своєрідного "алкоголізму" серед англійців "з голочками"). В деяких регіонах сільськогосподарським тваринам дають пиво на постійній основі, сподіваючись, що це покращить якість м'яса.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Тібо Піно вперше виграв етап Тур де Франс у 22 роки. Піно - володар Молодіжної класифікації на Тур де Франс 2014 року і Чемпіон Франції в індивідуальній гонці 2016 року.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю (фото).

Як повідомляв портал "Знай.ua","візит" до сусіда зробив кошеня зіркою YouTube.

Також "Знай.ua" писав, що сентиментальні водії двічі за тиждень врятували кошенят.