Майк Тайсон шкодує, що два десятки років тому завів двох тигрів. Це сказав сам боксер у розмові у Instagram Live з репером Фет Джо. Важкоатлет каже, що це було дитячою дурницею вважати, що доцільно тримати тигрів як домашніх тварин і вважати, що можна їх “приручити”.

Майк Тайсон уславився своєю любов'ю до тигрів, спільнота навіть дала йому ім'я - Король Тигрів, - яким він пишався й активно використовував у просуванні власного бренду. Відомо, що першого тигра, самицю Кенью, він купив перебуваючи за ґратами: суд визнав його гвалтівником і присудив до ув'язнення на три. Вже тоді Тайсон був першою величиною у боксі, а тому ув'язнення не відобразилось на його фінансовій здатності купувати тигрів.

За словами боксера, він мав найніжніші почуття до Кеньї - грався з нею, спав у одному ліжку. Інший куплений боксером тигр не отримав стільки любові від власника, хоча спортсмен напрочуд відповідально підходив до питань харчування і виховання, медичного догляду тварин.
Минулого року Тайсон позбувся тигрів. Подейкують, що рішення продати тварин повёязане із зменшенням фінансів боксера. Сам же Тайсон говорить, що Кенья почала старіти, а тому потребувала більше простору, догляду і обачності в поводженні з нею - наостанок вона відкусила руку одному із робітників будинку боксера.

Зірки, як і всі, перебувають на карантині, тому цими днями можна почути та побачити велику кількість прямих ефірів зі знаменитостями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Показати ще

Нагадаємо, раніше Майк Тайсон знайшов найкращі "ліки" від коронавірусу - миле відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тайсон назвав фаворита бою Макгрегор - Нурмагомедов.

Також "Знай.ua" писав, що Майк Тайсон став фанатом Ломаченка і очікує зіркового поєдинку.