Даяна Ястремська – одна з найперспективніших українських тенісисток. У свої 20 років, вона вже встигла навести шороху у світі тенісу, вигравши три турніру WTA. У 2020 році спортсменка дійшла до фіналу престижного турніру в Мельбурні, выбивав по дорозі виключно суперниць з топ-20 рейтингу WTA, але у фіналі поступилася першій ракетці світу Ешлі Барті. Даяна – не тільки успішна тенісистка, вона охоче пробує себе і в інших сферах. Зокрема, вона готується порадувати своїх фанатів першим треком.

Даяна Ястремська, WTA

Ястремська не уточнила, в якому саме жанрі вийде цей трек. Даяна сказала, що це сюрприз. Ідея прийшла до спортсменці через карантин, оголошеного у зв'язку з коронавірусом. Ястремська розповіла, що вже звикла до постійних переїздів і насиченого ритму, але зараз настала монотонне життя. Тому вона і вирішила спробувати записати перший трек.

Даяна Ястремська, twitter.com/wta


Даяна, як і більшість інших спортсменів, дотримується карантину. Вона сказала, що це дивовижний період, і у неї ніколи не було тривалих періодів без тренувань. Ястремська зазначила, що вона підтримує форму в домашніх умовах, але все одно переконана, що це далеко від реального тренувального процесу.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, Даяна Ястремська піднялася в оновленому рейтингу WTA. Ястремська піднялася на одну позицію і займає 25-ту сходинку.

Як повідомляв Знай.uа, великий тенісний турнір BNP Paribas Open 2020 в Індіан-Уеллсі скасовано через епідемію коронавіруса.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 також можуть скасувати.