Як відомо, дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями та цікавими відеороликами.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила кілька чергових відео, на яких вона розповіла для дівчат про комплекс прав, які допоможуть залишатися на карантині завжди в тонусі та скинути кілька зайвих кілограмів.

Валерія Бойко, фото Instagram

"Тренування ноги + сідниці 1*2) 20 раз/4 підходи; 3*4) 20 разів на кожну ногу/4; 5*6*7) 30 раз/4; 8) 30 разів на кожну ногу/4. Робіть усе по самопочуттю! Початківцям досить 15-20 разів, можливо, 3 підходи буде досить, але робимо максимум для себе", - написала вона, а також показала, як правильно робити усі виправи в роликах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, польський захисник київського Динамо Томаш Кенджора отримав дискваліфікацію на один матч, а також одну гру умовно в разі повторення грубого порушення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото.

Також "Знай.ua" писав, що Динамо увічнить Лобановського в оригінальний спосіб: завжди буде поруч.