Відомий український боксер Олександр Усик відповів на критику на свою адресу, точніше заявив, що йому абсолютно байдуже на думку таких критиків. Спортсмен зазначив, що прислухається тільки до думки відомого тренера Анатолія Ломаченка, який, за словами Усика, виховав його. "У мене є своє сформована думка. Я не маленький хлопчик, мені не 12 років. Я нікому нічого не повинен. Я нічого ні в кого не краду, а чесно заробляю своєю працею", - каже боксер, пише fightnews.info.

Олександр Усик вважає, що не повинен слухати думку тих, хто його засуджує, або намагається нав'язати якусь свою думку. А ось Анатолій Ломаченко може щось сказати спортсмену, тому що він його виховав. "А хтось інший, хто мене ні разу не бачив, а просто по телику подивився на мене і йому не подобається те, що мені подобається? Господи, та дай їм сил", - сказав Олександр Усик у документальній стрічці "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!".

Олександр Усик, фото - Instagram

До слова, саме за цей фільм Олександр Усик і його друг-боксер Ломаченко були жорстко розкритиковані українцями. Справа в тому, що фільм цей російський, і крім наші боксерів, там знялися і їх російські колеги. Плюс, періодично миготять церковні діячі, в тому числі митрополит Київський і всієї України Онуфрій, духовний наставник Усика. Після виходу цього фільму Усика і Ломаченка помістили в базу "Миротворець".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Нагадаємо, Олександр Усик розкрив свою тактику в суперважкій вазі, супернику не позаздриш.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик побоксировал з власною донькою, обійшлося без травм.

Також портал "Знай.ua" писав, що Усик розповів, про який вчинок молодості шкодує.