Російського футболіста з міста Томськ кинули на 11 млн рублів при покупці майнингової ферми.

Як повідомляє Знай юа з посиланням на російські ЗМІ, гравець аматорської ліги з міні-футболу Марк Узденов віддав кругленьку суму за ферму бізнесменові в Москві. Футболіст бажав бути в тренді і хотів придбати ферму по майнингу кріптовалюти. Але планам спортсмена не судилося збутися.

Пізніше підприємець передзвонив Марку Узденову і сказав, що не зможе поставити товар. Також він повідомив, що гроші теж не поверне "у зв'язку з життєвими труднощами". Спортсмен-майнер пішов писати заяву в поліцію.

Марк Узденов // фото Life Shot

Раніше Знай писав, що відомий український боксер і не менш відомий любитель російських попів Олександр Усик відповів на критику на свою адресу, точніше заявив, що йому абсолютно байдуже на думку таких критиків.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Спортсмен зазначив, що прислухається тільки до думки відомого тренера Анатолія Ломаченка, який, за словами Усика, виховав його. "У мене є своє сформована думка. Я не маленький хлопчик, мені не 12 років. Я нікому нічого не повинен. Я нічого ні в кого не краду, а чесно заробляю своєю працею", - говорить боксер.

Знай юа повідомляв, що український боксер і одіозний соратник Усика Василь Ломаченко висловився щодо свого характеру і місії в життя. Як пояснив спортсмен, перші професійні успіхи викликали у нього надмірної пихи і відповідну неправильна поведінка. Однак згодом атлет зрозумів, що його здібності не є його особистою заслугою, тому він повинен використовувати їх на благо іншим.

Про це Ломаченко розповів у документальному фільмі "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!", який був опублікований на каналі російського православного монастиря Корсунська пустель на сайті YouTube