Володимир Кличко нокаутував Роккі Бальбоа вже в першому раунді. Цей поєдинок - не дивна фантазія, реалія боксу у часи карантину.

Оскільки на час карантину будь-які масові зібрання небезпечні і заборонені, спортивні менеджери та фанати старанно працювали над винайденням альтернатив. Комп'ютерні ігри прийшли на допомогу у часи кризи - гра-симуляція боксу Fight Night Champion стала майданчиком, на якому глядачі з усього світу можуть подивитись віртуальні бої найбільших майстрів і легенд спорту. При цьому, це ще є абсолютно безпечно і створює відчуття спільного проживання певного явища. Зазвичай поєдинки відбуваються між реальними боксерами, проте ідеї більш вигадливих боїв також типові.

На пропозицію симулювати бій між реальним боксером, світовою легендою Володимиром Кличко, і легендарним, проте вигаданим, аматором боксу із серії фільмів, Роккі Бальбоа, гравці погодились.

Володимир Кличко, фото Instagram

17 травня на YouTube у режимі прямого включення всі фанати могли подивитись видовищний бій між майстрами своєї справи. Неочікувано, проте переконливо і майстерно перемогу було здобуту вже після першого раунду. Бій вийшов напрочуд коротким, чемпіоном став Володимир Кличко.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Кличко розкрив секрет свого успіху - "Лише одне правило".

Як повідомляв портал Знай.ua, Повернення в спорт чи політика: Володимир Кличко заінтригував шанувальників.

Також Знай.ua писав, Небезпечніше за бокс: Кличко показав, чим займається поза рингом.